Content page
SUP46 hyr 2.000 kvm av AMF i Europahuset | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SUP46 hyr 2.000 kvm av AMF i Europahuset

Flyttar inom AMF:s bestånd. Kvarteren kring Mood Stockholm fortsätter att expandera. Startuphubben SUP46 flyttar till Mood-kvarteret när de lämnar sina nuvarande lokaler. Det nya kontoret i Europahuset på Regeringsgatan 65 omfattar totalt 2.000 sammanhängande kvm och ger SUP46 möjlighet att samla sina medlemmar på ett och samma plan. Inflyttningsdatum är satt till 1 april 2016.

– Vi sökte en kreativ plats i hjärtat av Stockholm där vi kan inspireras och utvecklas. Sedan starten för två år sedan har vi lärt oss mycket kring våra egna och våra medlemmars behov. Det ser vi fram emot att kunna applicera när vi nu flyttar. Tillsammans med designern Mikael Lagerström kommer vi att skapa en fantastisk känsla, en SUP46-lokal 2.0, säger Jessica Stark, VD på SUP46.

SUP46 (Startup People of Sweden) är ett medlemskapsbaserat community för digitala startups med globalt fokus. Sedan starten i oktober 2013 har de faciliterat tillväxt för sina medlemmar genom ett nätverk av investerare, partners och rådgivare. SUP46 har hittills hållit till på Regeringsgatan 29 (i en fastighet som AMF planerar att riva och där fastighetsbolaget har sitt eget huvudkontor) och har för närvarande drygt 50 startups som medlemmar, däribland Fishbrain, Instabridge och Universal Avenue.

– Vi är både stolta och glada över att SUP46 återigen har valt oss som samarbetspartner. Att de är med och formar även kvarteren runt Mood Stockholm tillsammans med oss är jättekul. Jag är övertygad om att de kommer att göra ett starkt avtryck, säger Mats Hederos, VD på AMF Fastigheter.

Omvandlingen av kvarteren runt Mood Stockholm tar rygg på stadsutvecklingsprojektet Urban Escape Stockholm. AMF Fastigheters mål är att vitalisera Stockholm city genom att omvandla tidigare bortglömda och slutna kvarter till öppna och levande platser där företag, besökare och stockholmare vill vara.

Fastighetsvärlden Idag 2016-01-14

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed