Content page
Över 3 miljoner har besökt MoS på två månader | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Över 3 miljoner har besökt MoS på två månader

Inledande succé för Unibail-Rodamcos storsatsning. Det nya köpcentrumet, beläget i Arenastaden, har fått ett mycket fint mottagande av kunderna sedan invigningen 12 november 2015. Mall of Scandinavia firade den miljonte kunden redan efter 19 dagar och under den gånga helgen nåddes en ny milstolpe – nu har centrumet haft över 3 miljoner besökare.

– Intresset för Mall of Scandinavia är enormt och responsen från besökarna har verkligen överträffat alla våra förväntningar, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco. Nu fortsätter vi vårt arbete med att sätta Mall of Scandinavia på kartan. Ambitionen är att överträffa alla andra typer av shoppingupplevelser, inte bara konkurrenterna.  2016 kommer att bli ett spännande år, säger Lars-Åke Tollemark.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed