Content page
Akelius säljer i Luton och Milton Keynes | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Akelius säljer i Luton och Milton Keynes

Avyttrar 39 procent över värdering. Akelius avyttrar fyra bostadsbyggnader norr om London, belägna i Luton respektive Milton Keynes. Priset om 16,7 miljoner pund är 39 procent högre än verkligt värde vid senaste kvartalsskiftet. Byggnaderna uppfördes 1990.

– Akelius fortsätter att fokusera på bostäder i storstäder och säljer därför i mindre orter, som just Luton och Milton Keynes, säger Pål Ahlsén, VD vid Akelius.

Milton Keynes är en av de brittiska städer som skapades på 1960- och 1970-talet för att ge ett alternativ till snabbt expanderade London. Orten ligger 80 km norr om huvudstaden och har idag runt 200.000 invånare. Luton ligger ungefär 50 km norr om London och är mest känt för sin flygplats.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed