Content page
SPG säljer till Slättö för 700 miljoner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SPG säljer till Slättö för 700 miljoner

Avyttrar två projekt i Kungsängen och Karlstad. SPG Bostad, del av Scandinavian Property Group, har tecknat avtal med Slättö om försäljning av två bostadsfastigheter i Karlstad och Kungsängen. I Karlstad uppförs cirka 200 lägenheter i Inre Hamn. I Kungsängen (Upplands-Bro, nordväst om Stockholm) uppförs cirka 200 hyresrätter i området Norrboda.

Transaktionsvolymen uppgår till drygt 700 miljoner.

– Vi är glada att göra ytterligare en affär med Slättö. Vad gäller Karlstad är det en naturlig affär då de förvärvade vårt första projekt. I Kungsängen blir det första projektet för SPG med nästan 350 bostäder i olika upplåtelseformer vilket känns mycket spännande. Då vi har genomfört ett projekt tillsammans med Slättö sedan tidigare är jag övertygad om att vi genom denna affär kan skapa bra projekt tillsammans i såväl Karlstad som Kungsängen, säger Tobias Emanuelsson, Head of transactions vid SPG.

Eversheds har varit säljrådgivare.

Fastighetsvärlden Idag 2016-01-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed