Content page
Ledningsförändringar i Stenvalvet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ledningsförändringar i Stenvalvet

Utökat från 8 till 30 personer. Greger Hedlund har på egen begäran lämnat sin anställning och övergått till en roll som extern rådgivare gällande transaktioner på Stenvalvet.

Sara Östmark har utsetts till Affärsutvecklingschef och har det övergripande ansvaret för transaktioner, analys, projekt och värdering. Hon var tidigare Chef Analys och Strategi på Stenvalvet där hon har varit sedan företaget bildades 2010. Hon har bred erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat med förvaltning, analys, transaktioner och fastighetsutveckling i drygt 15 år.

– Saras roll i Stenvalvet har utvecklats till att omfatta transaktioner, analys, projekt och värdering och jag ser det som en naturlig roll att hon tar helhetsansvaret för Affärsutvecklingsområdet, säger Magnus Edlund, VD på Stenvalvet.

I och med förändringen kommer Östmarks team att växa och utökas med ytterligare medarbetare.

Åsa Scharfe har utsetts till kommunikationschef på Stenvalvet och kommer i den rollen att utveckla den interna och externa kommunikationen på Stenvalvet. Hon var tidigare Marknadskoordinator på Stenvalvet och har varit på Stenvalvet sedan 2014.

– Åsas roll i Stenvalvet har utvecklats under det år hon har varit anställd här. Från att vara ett företag med 8 personer hösten 2014 till idag upp mot 30 personer i och med rekryteringarna och flertalet lokalkontor är det viktigt att vår kommunikation fungerar – både internt och externt, säger Magnus Edlund, VD på Stenvalvet.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed