Content page
Järntorget förvärvar i Järfälla | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Järntorget förvärvar i Järfälla

Järntorget har förvärvat en fastighet i Veddesta, Järfälla kommun, av Kapitalförvaltning Mälardalen AB. Förvärvet omfattar en industrifastighet på Veddestavägen med potential för utveckling av bostäder.

– Vi är mycket nöjda över att ha genomfört affären och vi ser nu fram emot att få planera vackra moderna bostäder i expansiva Järfälla med närhet till kommande tunnelbanan, säger Martin Arkad, VD Järntorget.

Förvärvet av fastigheten med en potentiell utvecklingsmöjlighet om cirka 7.000 – 8.000 kvm BTA bostäder är ett strategiskt tillskott i Järntorgets projektportfölj, då ambitionen är att öka koncernens produktion från cirka 400 till 1.000 bostäder årligen.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed