Content page
Grimslätt blir JLL-boss i väst | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Grimslätt blir JLL-boss i väst

Nyinrättad tjänst. För att möta en stark efterfrågan och i syfte att ytterligare stärka den kvalificerade rådgivningen inom fastighetstjänster, har JLL Sverige genomfört organisatoriska förändringar.

Lena Grimslätt har tillträtt den nyinrättade tjänsten som chef för Göteborg inom JLL Sverige. Lena kommer även fortsättningsvis främst vara engagerad i transaktionsrelaterad rådgivning inom ramen för Capital Markets-verksamheten, men kommer även i sin nya roll att fungera som övergripande affärsansvarig för JLLs samtliga tjänsteområden.

-Lena är mycket väl etablerad och väl förankrad i Göteborgsmarknaden och kommer att fungera utmärkt som ambassadör för varumärket JLL samt som affärsgenerator för hela vårt kunderbjudande, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

JLL Sverige består av totalt 120 anställda, varav tio i Göteborg och samtliga affärsområden Capital Markets, Leasing, Valuation, Research samt Corporate Solutions finns representerade på kontoren i Stockholm och i Göteborg.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed