Content page
Annelie Johansson ny VD för Skolfastigheter | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Annelie Johansson ny VD för Skolfastigheter

Styrelsen för Uppsala kommun Skolfastigheter AB har utsett Annelie Johansson till ny VD för bolaget. Johansson har tidigare tjänstgjort som fastighetschef och tillförordnad VD för Skolfastigheter, som har i uppdrag att förvalta, utveckla och hyra ut fastigheter, i huvudsak till Uppsalas kommunala förskolor och skolor.

Annelie Johansson har mångårig branscherfarenhet från bland andra Rikshem, Vasakronan och AP Fastigheter.

– Annelie Johansson har gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och god kännedom om verksamheten. Med hennes kvaliteter som ledare har hon alla förutsättningar att leda bolagets fortsatta utveckling, säger Jan Ejdersund, ordförande i Skolfastigheters styrelse.

Enligt styrelsens beslut från den 29 december 2015 tillträder Annelie tjänsten omgående.

Uppsala kommun Skolfastigheter AB bildades 1 januari 2013 som ett av tre nya kommunala fastighetsbolag i Uppsala kommun. Bolaget äger och förvaltar merparten av kommunens pedagogiska lokaler, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Totalt ingår 179 fastigheter över hela kommunen, vilket motsvarar cirka 415.800 kvadratmeter.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-30

MER stenafastigheter.se

Comments are closed