Content page
Paulssons Fastigheter förvärvar i centrala Landskrona | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Paulssons Fastigheter förvärvar i centrala Landskrona

Paulssons har genom en bolagsaffär förvärvat fastigheten Gröna Lund 35 i centrala Landskrona från Scanbygg i Ystad AB.

– Vi är redan den största privata fastighetsägaren i Landskrona med närmare 800 lägenheter och kommersiella lokaler. Med förvärvet av denna fastigheten blir vi en ännu starkare aktör och ännu mer delaktig i stadens spännande utveckling, säger Paulssons-koncernens VD Peter Billquist.

Fastigheten är centralt belägen på gågatan Järnvägsgatan i Landskrona och inrymmer butiker som Lindex, KappAhl, Team Sportia, restaurangen China Palace, ett gym med mera. Dessutom finns en större parkeringsplats på andra plan, vilken är öppen för allmänheten att nyttja. Totalt finns det 3.100 kvm lokaler i fastigheten.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed