Content page
FV dokument om 24 sidor – 25 år sedan Kraschen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

FV dokument om 24 sidor – 25 år sedan Kraschen

Bonusläsning från Fastighetsvärlden. I en uppmärksammad artikelserie i tre delar har Fastighetsvärlden i magasinet under 2015 granskat och beskrivit den stora fastighetskrasch som utbröt för 25 år sedan.

Artikelserien, ur magasinen Nr 4, 5/6 och 7/8, har varit efterfrågad av såväl de som var med under kraschen som av yngre branschmedarbetare som vill få en djupare inblick i vad ”alla äldre pratar om”. Vi har även haft en en större mängd beställningar från lärosätena som efterfrågat den tryckta upplagan – som nu håller på att ta slut.

Vi bjuder här på ett speciellt magasin, i form av en nedladdningsbar pdf, som innehåller alla ”krasch-delar”. Trevlig läsning, önskar Fastighetsvärldens redaktion!

Ladda ner tidningen här (pdf, 6,7 Mb)

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed