Content page
Flera uthyrningar hos Alecta i Helsingborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Flera uthyrningar hos Alecta i Helsingborg

På uppdrag av tjänstepensionsbolaget Alecta har Newsec tecknat fyra hyresavtal om cirka 3.300 kvm i kvarteret Hermes i Helsingborg. Bland de nya hyresgästerna återfinns WSP Sverige som tecknat ett åttaårigt hyresavtal avseende 2.100 kvm.

Utöver detta har man även tecknat avtal med Tretorn Sweden, som flyttar tillbaka till fastigheten, samt Atea Sverige och Gunnar Karlsen Sverige.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna alla nya hyresgäster till kvarteret Hermes. Vi har haft en stor efterfrågan på lokaler i fastigheten, säger Mathias Cronqvist som är kontraktsförvaltare på Newsec Asset Management AB.

I kvartetet Hermes finns en total uthyrningsbar area om cirka 51.000 kvm, varav 3.000 kvm är vakant i dagsläget. Fastigheten, som förr var en gummifabrik, är idag ombyggd till en modern kontorsfastighet.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-22

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed