Content page
Aros köper fastighet med projektmöjlighet i Täby   | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Aros köper fastighet med projektmöjlighet i Täby  

Förvärvar kommersiell fastighet i ”Pentaområdet. Via en bolagsaffär har Aros Bostad förvärvat fastigheten Förmannen 1 i Täby (se karta) av privatägda AB Ernst Norrthon. Det är det första förvärvet inom ramen för den nya strukturen Aros Bostad IV. Fastigheten, som är belägen i det så kallade Pentaområdet mellan Roslagsbanan och Stockholmsvägen, omfattar cirka 10.300 kvm uthyrbar area och har Täby kommun som största hyresgäst.

– Läget är synnerligen attraktivt för framtida bostadutveckling genom områdets goda kommunikationer i kombination med dess närhet till både service och handel samt grönområden, säger Aros Bostads VD Samir Taha.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed