Content page
Humlegården hyr ut 800 kvm på Kungsgatan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Humlegården hyr ut 800 kvm på Kungsgatan

Flyttar in på våning sex. Humlegården Fastigheter har tecknat ett femårigt hyresavtal med Diplomatgruppen. Lokalen ligger på Kungsgatan i Stockholm (kv Kåkenhusen) och omfattar 837 kvm. Tillträde sker den 31 mars 2016.

Diplomatgruppen, som består av Diplomat Communications och YouMe Agency, flyttar till nya lokaler på Kungsgatan 12-14 den 31 mars 2016. Humlegården arbetar som bäst just nu med att anpassa de nyrenoverade lokalerna på våning sex för att motsvara Diplomat-gruppens kraftiga tillväxtplaner.

–De nya lokalerna kommer att underlätta vår tillväxt, säger Oscar Hyléen, koncernchef i Diplomatgruppen.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed