Content page
JM säljer fastigheter i Lund | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

JM säljer fastigheter i Lund

JM har ingått samäganderättsavtal med HSB. Affären innebär att JM säljer 50 procent av fastigheterna Kugghjulet 1, 3 och 4 i Lund. Affären uppgår till 100 Mkr och innebär ingen resultateffekt. Detaljplanen beräknas vara klar under första kvartalet 2018.

– Vi är glada över att kunna fortsätta utveckla Kugghjulet tillsammans med HSB. Fastigheterna ligger i området som omfattas av den stora förtätningsplanen för Lund, säger Susanne Persson, regionchef region Syd.

Avtalen omfattar Kugghjulet 1, 3 och 4 som ligger i industriområdet vid Öresundsvägen i Lund. Likviden erhålls vid köparens tillträde av fastigheterna i december 2015 och under 2016.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed