Content page
De avgör vilka som blir årets konsulter 2015 | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

De avgör vilka som blir årets konsulter 2015

Årets konsult koras. För tredje året i rad utser Fastighetsvärlden årets konsulter inom uthyrning och transaktion. Förra året tog Susanne Wallberg hem titeln som Årets transaktionskonsult och Karl Henrik Lenneryd blev Årets konsult inom uthyrning.

Nästa vecka avslöjar vi i nyhetsbrevet vilka fem konsulter som fått högst poäng i respektive kategori i år.

De två vinnarna presenteras i Fastighetsvärlden nummer 12, som kommer ut den 14 december. Men redan i dag kan vi berätta vilka som sitter i de båda jurygrupperna.

Årets transaktionsjury består av: Johan Bergman, Niam; Kristina Sawjani, Folksam; Lars Thagesson, Hemfosa; Åke Pettersson, Skandia Fastigheter; Johanna Skogestig, Vasakronan; Peeter Kinnunen, Klövern; Therese Rattik, Areim; Jonas Grandér, Nordika; Fredrik Ronvall, AMF Fastigheter; Ilija Batljan, Rikshem.

I årets uthyrningsjury sitter Hansi Danroth, Mengus; Annika Ekström, Hemfosa; Anna-Maria Kääriä, Skanska; Jesper Swedenborg, Vasakronan; Klaus Hansen Vikström, Fabege; Malin Lövemark, Folksam Fastigheter; Mikael Strand, Midroc; Christina Cedérus Olauson, Platzer; Tomas Hermansson, Bonnier Fastigheter.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed