Content page
Bo Bra köper från Nivika i Värnamo | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bo Bra köper från Nivika i Värnamo

Säljer efter åtta år. Nivika Bostads AB säljer fastigheten Värnamo Timmermannen 1 genom bolagsförsäljning. Fastighetens uthyrningsbara area uppgår till drygt 4.200 kvm bestående av mestadels bostäder. Fastigheten ligger på Egnahemvägen 9, några kvarteret sydväst om centrum, och innehåller 63 lägenheter. Tillträdde skedde den 30 november.

Köpare är ett dotterbolag till Bo Bra i Värnamo AB.

A&P Fastighetstransaktioner var säljarens rådgivare.

Bo Bra i Värnamo AB förvaltar 210 lägenheter fördelat på 27 fastigheter i Värnamo centralort.

Nivika, som ägs gemensamt av Niclas Bergman och hans fru, förvärvade fastigheten Timmermannen 1 under våren 2007 när bolaget förvärvade totalt tre fastigheter från de Stockholmsbaserade bolagen MGA Holding och En & Son.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed