Content page
En miljon besökare på Mall of Scandinavia på 19 dagar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

En miljon besökare på Mall of Scandinavia på 19 dagar

Se Fastighetsvärldens korta film. Den 12 november slog Stockholms nya shoppingdestination, Mall of Scandinavia, upp sina portar i Arenastaden i Solna. Sedan den uppmärksammade invigningen har Mall of Scandinavia fått ett varmt mottagande av kunderna.

Drygt två veckor efter invigningen firar Mall of Scandinavia att centrumet har haft hela 1 miljon besökare.

Blott 19 dagar har gått sedan invigningen av Mall of Scandinavia och köpcentrumet kan redan nu fira sin miljonte besökare. Succén beror på flera faktorer men framför allt på det breda utbudet, de för Sverige helt nya butikskoncepten, den spännande blandningen av restauranger och Sveriges första IMAX-biograf, uppger fastighetsägaren Unibail-Rodamco i ett pressmeddelande

– Vi är överväldigade av den fantastiska respons vi har fått från våra gäster, säger centrumchef Lena Rune. Många butiker har slagit rekord flera dagar i rad och att vi redan kan fira 1 miljon besökare känns otroligt, säger Lena. Självklart känns detta extra bra nu när julhandeln står för dörren, en högtid som, bekant, är väldigt viktig för handeln och så även för oss, fortsätter Lena Rune.

I Mall of Scandinavia återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på över 101,000 kvadratmeter. Bland de varumärken som öppnat sina första butiker på marknaden syns JD Sports, Lego, Disney och Nike.

Se Fastighetsvärlden uppskattade kortfilm från Mall of Scandinavia här (den är bara en minut lång – perfekt för alla nyfikna).

Läs mer om Mall of Scandinavia i länkarna nedan.

Fastighetsvärlden Idag 2015-12-01

MER stenafastigheter.se

Comments are closed