Content page
FastPartner förvärvar 16.000 kvm i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

FastPartner förvärvar 16.000 kvm i Göteborg

Bolaget når 155.000 kvm i väst – Valad säljer. FastPartner har förvärvat fastigheten Biskopsgården 46:4 av NAPF AXE Göteborg Holding AB (Valad). Fastigheten är belägen i Biskopsgårdens industriområde och har adresserna Ruskvädersgatan 20 och Åskvädersgatan 1.

A&P Fastighetstransaktioner har varit säljarens rådgivare i affären.

Fastigheten är fullt uthyrd och har en uthyrningsbar yta om cirka 16.000 kvadratmeter och de årliga hyresintäkterna uppgår till cirka 7,0 miljoner kronor. Bland hyresgästerna återfinns bl.a. Quattro Vidcom, Stena Line, Stena Rederi och Kapellservice i Göteborg.

– Vi är glada över att växa i detta verksamhetsområde i Göteborg. Med detta förvärv har FastPartner cirka 155.000 kvadratmeter uthyrningsbar yta i Göteborg med omnejd säger Svante Hedström, Fastighetschef på FastPartner.

FastPartner tillträder fastigheten den 27 november 2015.

Fastighetsvärlden Idag 2016-11-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed