Content page
Harrys vill öppna 15 krogar i Stockholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Harrys vill öppna 15 krogar i Stockholm

Söker mellan 500 och 1.000 kvm per enhet. Krogkedjan Harrys har 42 krogar i Sverige, men bara två i Stockholmsområdet. Men nu siktar kedjan på att öppna 15 restauranger i 08-området inom några år. Det kedjan söker är lokaler som är mellan 500 och 1.000 kvm. Även lokaler i köpcentrum är aktuella.

– Alla områden inom tullarna är intressanta liksom närförorter. Vi är intresserade av lokaler som ligger där det finns naturliga flöden, säger Per Norin, etableringsansvarig vid Harrys till Fastighetsvärlden.

Harrys startade i Falkenberg 1993 och merparten finns längs västkusten. Den första restaurangen i Stockholm öppnade för några år sedan vid Södra Station på Södermalm och därefter har en enhet öppnats i Märsta. Om några veckor öppnar ännu en i Väsby centrum.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-25

MER stenafastigheter.se

Comments are closed