Content page
Aberdeen skrotar förvaltningen – CBRE tar över | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Aberdeen skrotar förvaltningen – CBRE tar över

Göran Bengtsson lämnar som VD. Aberdeen Asset Management har för avsikt att outsourca den dela av sin verksamhet som gäller fastighetsförvaltning samt redovisning. Efter en urvalsprocess har Aberdeen bestämt sig för att anlita CBRE för dessa tjänster från april 2016.

Ett 25-tal personer i Stockholm samt på andra lokalkontor kommer i samband med detta gå över från Aberdeen till CBRE. Efter förändringen kommer ett 60-tal tjänster finnas kvar på Aberdeen i Stockholm.

Göran Bengtsson, Head of Asset Management, Nordic region, och VD för Aberdeen Asset Management Sweden AB har valt att lämna bolaget i samband med outsourcingen.

Genom outsourcingen menar Aberdeen att man kommer att kunna erbjuda kunder och deras hyresgäster en mer effektiv service. De funktioner som företaget bedömer som strategiskt viktiga och värdeskapande såsom transaktioner, projektutveckling och uthyrning kommer även fortsättningsvis att hanteras av Aberdeens egna team.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed