Content page
Sagax köper fyra fastigheter i Helsingfors för 156 miljoner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sagax köper fyra fastigheter i Helsingfors för 156 miljoner

Utökar beståndet i Finland. Sagax har förvärvat en fastighet i Vanda, cirka 20 minuter norr om centrala Helsingfors och 10 minuter från Helsingfors flygplats. Fastigheten omfattar 24.000 kvadratmeter friköpt mark och är bebyggd med 4 700 kvadratmeter kontors- och verksamhetslokaler. Köpeskillingen uppgår till 65 miljoner kronor.

Sagax har därutöver avtalat om förvärv av tre fastigheter belägna i Esbo, cirka 20 minuter väster om centrala Helsingfors och 20 minuter från Helsingfors flygplats. Fastigheterna omfattar 12.800 kvadratmeter uthyrningsbar area och 28.000 kvadratmeter friköpt markarea. Köpeskillingen uppgår till 91 miljoner kronor.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed