Content page
Hyresavin under Mina Betalningar på Mina Sidor | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hyresavin under Mina Betalningar på Mina Sidor

Datum: 2015-11-13 06:25
Text:

Mina sidor är Stena Fastigheters kundportal på webben. Här kan du hitta all information om ditt boende. Det går att göra en Serviceanmälan, hitta kontaktuppgifter till din förvaltare och få löpande nyheter om vad som händer i din fastighet.

På Mina sidor hittar du även OCR-nummer till din hyresavi. En ändring är gjord så att du kan hitta OCR-numret fem dagar efter förfallodatum på Mina sidor. Tidigare försvann avin -  och därmed OCR-numret - efter förfallodatum från Mina sidor vilket gjorde att hyresgäster som varit sena med betalning fick ringa för att få rätt uppgifter.

Om Mina sidor

​På Mina sidor hittar en hyresgäst sådant som kan vara bra att veta om sitt boende.

• Nyheter om vad som är på gång i området
• Dina betalningar och OCR-nummer
• Information om din fastighet och ditt kontrakt
• Du kan lägga upp önskemål om att byta bostad
• Dina kontaktpersoner hos Stena Fastigheter
• Gör serviceanmälan snabbt och enkelt
• Så sorterar du ditt avfall - för just din fastighet

För att aktivera ditt konto loggar du in med kontraktsnummer och personnummer, sedan väljer du själv lösenord.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed