Content page
Erik Bruhn ny VD för Archus Arkitektur | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Erik Bruhn ny VD för Archus Arkitektur

Expanderande Archus Arkitektur med kontor i Stockholm, Uppsala och Västerås, har ny VD. Det är den mångåriga medarbetaren och delägaren Erik Bruhn som tar över VD-skapet efter Archus Arkitekturs grundare Johnnie Pettersson. Pettersson kvarstår som koncern-VD för samtliga Archus-bolag.

– VD-bytet är en del av ett generationsskifte som Archus Arkitektur just nu genomgår. Det innebär bland annat att flera medarbetare erbjuds delägarskap och att vi differentierar vårt erbjudande, säger Erik Bruhn.

Archus startades av Johnnie Pettersson med partners för snart 30 år sedan. Sedan dess har verksamheten vuxit och omfattar idag cirka 55 medarbetare på tre orter.
Förutom Archus Arkitektur ingår Archus Development i koncernen.

– Archus har vuxit och är idag en koncern med alla delar av samhällsbyggande – från projekt- och fastighetsutveckling till arkitektur, landskapsarkitektur och inredning. Det känns därför naturligt för mig att lämna över VD-skapet för Arkitektur till Erik och fokusera på koncernen som helhet tillsammans med koncernens styrelseordförande Billy Bergåker, säger Johnnie Pettersson.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed