Content page
Fastighetstidningen blir branschtidning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fastighetstidningen blir branschtidning

Fastighetstidningen tar med nästa nummer som utkommer den 16 november steget från medlems- till branschtidning för hela samhällsbyggnadsbranschen. Det innebär att Fastighetstidningen blir ett vassare verktyg för näringspolitisk påverkan. Samtidigt behåller och utvecklar vi en av Fastighetstidningens största styrkor – de fastighetsnära frågorna och praktiska tipsen.

Reinhold Lennebo, vd för Fastighetsägarna Sverige som ger ut Fastighetstidningen, berättar att syftet med nya Fastighetstidningen är att locka nya läsare genom ett vidgat perspektiv på vad fastighetsbranschen är.

– När vi tar steget från medlems- till branschtidning är vi övertygade om att Fastighetstidningen också kommer bli mer läst och uppskattad av aktörer som har stor påverkan på utvecklingen av samhällsbygget, som kommun- och riksdagspolitiker, opinionsbildare men också beslutsfattare på kommuner och andra myndigheter, säger Reinhold Lennebo. 

Omvandlingen till branschtidning innebär även att föreningssidorna flyttar ut från Fastighetstidningen. 

– Relevant och intressant medlemsinformation är en viktig del i medlemskapet, men den ska också finnas där du som medlem förväntar dig den. Därför får du från och med nu all medlemsinformation direkt från din regionförening, säger Reinhold Lennebo. 

Den nya inriktningen innebär att mer resurser kommer att läggas på Fastighetstidningens digitala kanaler – webbplatsen www.fastighetstidningen.seTwitter och Facebook och inte minst Fastighetstidningens nyhetsbrev, som nu kommer varje morgon måndag till fredag. 

– Fastighetsfrågor i allmänhet och bostadsfrågor i synnerhet har kommit att ta alltmer plats i det allmänna nyhetsflödet och den politiska debatten. Därför lägger vi nu ännu mer resurser på det dagliga nyhetsflödet. Där hittar du alltid aktuella nyheter, reportage och artiklar om det som diskuteras. Så om du inte redan har hittat till fastighetstidningen.se rekommenderar vi ett besök, säger Reinhold Lennebo. 

Fastighetsnära skildringar och de många praktiska råden och tipsen kring fastighetsförvaltning kommer i den nya inriktningen att finnas kvar men utvecklas för att ge dig större nytta i den dagliga förvaltningen.

– Vi vet att artiklar om fastighetsnära frågor och praktiska tips kring fastighetsförvaltning är mycket uppskattade av våra läsare och de kommer därför fortsätta utgör en stor del av Fastighetstidningen. Samtidigt behöver även de här delarna av tidningen utvecklas och det har vi gjort, säger Reinhold Lennebo och fortsätter. 

– Redaktionen har fått större frihet att ta upp frågor som traditionellt inte tagits upp i Fastighetstidningen men som har stor betydelse för fastighetsbranschens utveckling. Det innebär att vi kommer ha fler artiklar som traditionellt inte funnits med i Fastighetstidningen, men som är viktiga för att skapa ett magasin som är mer allmänorienterat och med större läsvärde än vad vi tidigare haft, säger Reinhold Lennebo.


 

MER fastighetsagarna.se

Comments are closed