Content page
Stena Fastigheter ökar fokus på nyproduktion av lägenheter | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena Fastigheter ökar fokus på nyproduktion av lägenheter

Datum: 2015-11-09 19:20
Text:
Stena Fastigheter driver för närvarande en omfattande nyproduktion av lägenheter. På grund av det stärker man organisationen för nyproduktion ytterligare i Stockholm och Göteborg.
 
Under första kvartalet 2016 påbörjar Stena Fastigheter nybyggnation av cirka 1 300 lägenheter i Vegastaden i Stockholm – Stena Fastigheters enskilt största byggprojekt någonsin. För närvarande pågår också nyproduktion av totalt 1 000 lägenheter i Bredäng och Gustavsberg i Stockholm samt Gröna Nöbbelöv i Lund och Dragörkajen i Malmö.
 
– Det är roligt att vi nu har kommit igång med nyproduktionen av lägenheter på allvar. I dagsläget har vi möjlighet att bygga ytterligare 8 000 lägenheter, i huvudsak på egen mark, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.
 
I Stockholm har Stena Fastigheter anställt Louise Strömbeck som nyproduktionschef för Stockholmsmarknaden. Louise kommer närmast från PEAB. Dessutom har man anställt Ragnar Stenport som projektutvecklingschef för Stockholmmarknaden. Han har tidigare jobbat med projektledning för bostäder på HSB Bostad, Ikano Bostad och senast hos Forsen Projekt.
 
I Göteborg har man anställt Mattias Klintbäck som nyproduktionschef. Mattias har över 20 års erfarenhet från branschen och har senast arbetat som affärsområdeschef för bostäder på Wästbygg AB. Innan dess har han verkat på flera andra entreprenadföretag, bland annat PEAB och JM.
 
Göteborg den 10 november 2015
 
Stena Fastigheter AB
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christel Armstrong Darvik, Koncernchef, Stena Fastigheter, tel 075-241 50 15 christel.armstrongdarvik@stena.com

MER stenafastigheter.se

Comments are closed