Content page
Katarzyna Zawodna ny toppchef vid Skanska | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Katarzyna Zawodna ny toppchef vid Skanska

Övertar Nicklas Lindbergs jobb. Katarzyna Zawodna efterträder Claes Larsson som Business Unit President för Skanska Commercial Development Europe från den 1 januari 2016.

– Katarzyna har gjort ett väldigt bra jobb som VD för Skanska Property Poland, som uppvisat stark tillväxt på sina sex utvalda delmarknader. Hon är en sann ”market maker” med stark kundorientering och hennes ledarskap och affärsmannaskap kommer att vara stora tillgångar för att leda CDE in i nästa affärsplan, säger Claes Larsson, vice VD Skanska AB.

Zawodna efterträds av Arkadiusz Rudzki som VD för Skanska Property Poland. Rudzki är i dag Key Client Director CDE.

Claes Larsson fortsätter i sin roll som vice VD och ingår i Skanskas koncernledning med ansvar för bolagets enheter inom kommersiell fastighetsutveckling. Larsson har endast tillfälligt haft rollen som Zawodna nu får. Det efter att Nicklas Lindberg beslutat att lämna Skanska för en annan position inom branschen i Centraleuropa.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed