Content page
Hemsö köper trygghetsboende för 97 miljoner i Motala | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hemsö köper trygghetsboende för 97 miljoner i Motala

Första trygghetsboendet. Hemsö förvärvar ett trygghetsboende under uppförande i centrala Motala. Värde kommer att uppgå till 97 miljoner kronor efter färdigställande.

Byggnaden kommer att inkludera ett trygghetsboende, ett LSS boende och en administrativ byggnad avsedd för hemtjänst. Hyresgäst är Motala kommun som har tecknat ett 25-årigt hyresavtal. Byggnationen beräknas vara färdigställd i februari 2017.

– Det här är Hemsös första förvärv av ett trygghetsboende på den svenska marknaden. Trygghetsboende är en bostadsform som vi ser ett ökat behov av på både lång och kort sikt även på denna marknad säger Hemsös VD Per Berggren.

Uthyrningsbar yta uppgår till cirka 3.700 kvadratmeter. Hemsö finansierar löpande byggnationen. Säljare är Scandinavian Property Development och KIAB Fastigheter AB tillsammans med Peab. Detta är den andra affären som Hemsö genomför tillsammans med dessa parter. Tillträde skedde den 5 november.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-06

MER stenafastigheter.se

Comments are closed