Content page
Mimer köper från NCC för 200 miljoner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Mimer köper från NCC för 200 miljoner

Stor fastighet i vattennära läge. Mimer köper fastigheten Förseglet 1, Öster Mälarstrand i Västerås från NCC för 200 miljoner. När detaljplanen är klar 2017 beräknas området ge plats för ca 700 bostäder.

Fastigheten Förseglet 1 är en del av Västerås största utvecklingsområde för bostäder – Öster Mälarstrand. Det sjönära läget och närheten till Västerås centrala delar gör att intresset för att bo i området är stort.

Fastigheten omfattar cirka 50.000 kvm mark och kan rymma omkring 700 bostäder. Genom köpet av Förseglet 1 får Mimer tillgång till egen byggbar mark för bostäder i ett attraktivt område i Västerås. Mimer kan bygga minst cirka 500 bostäder i området.

– Mimer har som mål att bygga 1.000 lägenheter fram till 2020. Genom köpet av Förseglet 1 säkerställer vi att Mimer har egen byggbar mark för att kunna nå målet om 1.000 nya bostäder. säger Anders Nordstrand, VD Mimer.

Öster Mälarstrand har ett strategiskt läge i Västerås. I området kommer det att byggas olika typer av boende som är anpassade till kundernas olika behov och livsfaser.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-06

Mimer-NCC

MER stenafastigheter.se

Comments are closed