Content page
Tobin Properties blir ägare till hela projekt Brofästet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tobin Properties blir ägare till hela projekt Brofästet

Helägare till var sitt projekt. Tobin Properties har förvärvat Patriams andel i projekt Brofästet i Norra Djurgårdsstaden. Genom transaktionen blir Tobin Properties ägare till 100 procent av projekt Brofästet. Projektet ska resultera i 80 lägenheter. Byggstart är planerad till 2016 och bostäderna ska vara klara 2017/2018.

Samtidigt har Patriam förvärvat Tobin Properties andel i projekt Kvarteret G på Nya Årstafältet och blir därmed ägare till 100 procent av projekt Kvarteret G. Transaktionen genomförs genom överlåtelse av aktier.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed