Content page
Savills får tufft höjdaruppdrag i Kista | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Savills får tufft höjdaruppdrag i Kista

Klöverns avtal löper ut. Arthur Buchardt ger Savills uppdraget att hyra ut lediga kontorsytor i Victoria Tower i Kista. De tio översta innehåller kontor om totalt cirka 5.000 kvm. Cirka 2.000 kvm är vakant.

Klövern har tidigare, enligt avtal från när höghuset byggdes, hyrt alla ytor från Buchardt för att sedan vidareuthyra dessa. Kontoren har alltid haft höga vakanser.

Victoria Tower byggdes 2011 och har totalt 35 våningar, varav de tio översta innehåller kontor. Resten av huset är hotell, som drivs av Scandic Hotels. Victoria Tower är 120 meter högt och därmed den näst högsta byggnaden i Stockholm, efter Kaknästornet.

– Vakansgraden i Kista är relativt hög, men vi har lång och god erfarenhet av hyresmarknaden i området. Det är mycket stimulerande att få arbeta med den här fastigheten som har kontor med hög standard och unik utsikt, säger Gabrielle Hemmerlind, chef för uthyrning på Savills.

Arthur Buchardt äger den prisbelönta fastigheten via bolaget Call Tower Invest AB.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-03 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed