Content page
JLL gör om inom bolaget | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

JLL gör om inom bolaget

JLL Sverige genomför några organisatoriska förändringar. Martin Lindgren (tidigare chef Retail Agency) tillträder som chef för Corporate Solutions. Erik Dellner (tidigare chef Corporate Solutions) tillträder en affärs- och kundutvecklande roll som Director Solutions Development, Nordics.

– Nu ger vi Corporate Solutions förutsättningar att ta ytterligare kliv i sin positiva utveckling efter Nextport-förvärvet som genomfördes tidigare i år, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

Förändringen innebär även att nuvarande affärsområdet Retail Agency delas i två delar, varav en del bildar Retail Tenant Represenation inom Corporate Solutions med fokus på rådgivning till internationella och lokala hyresgäster inom detaljhandel. Den andra delen bildar Retail Leasing med Gabriella Johansson som team leader, inom ramen för Leasing-verksamheten med Robert Bolmgren som chef.

– Retail Agency har haft en fantastisk utveckling under de två gångna åren. Nu har den nått en sådan storlek att en uppdelning av verksamheten är fördelaktig för våra kunder, samtidigt som den gynnar vår totala Retail-affär, som nu ges utrymme att växa snabbare och mer transparent, fortsätter Daniel Gorosch.

Efter dessa förändringar består JLL Sverige av affärsområdena Capital Markets, Leasing, Valuation, Research samt Corporate Solutions.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed