Content page
Hufvudstaden har tecknat totalt 7.000 kvm i Femmanhuset | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hufvudstaden har tecknat totalt 7.000 kvm i Femmanhuset

Fullt på kontorsytorna – Förlängt och nytt i Göteborg. Hufvudstaden har sedan sommaren tecknat både förlängda och nya hyresavtal i Femmanhuset, en del av Nordstan i Göteborg. Hufvudstaden har tecknat kontrakt med Alektum Group, ALBIS Plastic Scandinavia, Rabbalshede Kraft, Västra Götalandsregionen och SPP Pension & Försäkring.

Runt årsskiftet flyttar även Unionen in i sina nya aktivitetsbaserade lokaler.

– Den stora efterfrågan av kontorslokaler i Femmanhuset är tydlig och vi har för närvarande inga vakanta kontorsytor i fastigheten. Det pågår ständigt en modernisering av lokalerna efter kundernas behov. Vi är glada över att befintliga hyresgäster väljer att stanna kvar, samtidigt som vi såklart välkomnar våra nya hyresgäster och hoppas att de också ska trivas hos oss”, säger Daniel Massot affärsområdeschef för Hufvudstaden i Göteborg.

De nya uthyrningarna och de förlängda hyreskontrakten summerar cirka 7.000 kvm lokaler.

Fastighetsvärlden Idag 2015-11-02

MER stenafastigheter.se

Comments are closed