Content page
Charlotte Andersson lämnar Fastighetsägarna | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Charlotte Andersson lämnar Fastighetsägarna

En av fyra region-VD:ar. VD Charlotte Andersson har under fredagen sagt upp sig från sin tjänst vid Fastighetsägarna GFR AB.

– Jag har haft sju fantastiska år på Fastighetsägarna. Nu ser jag med spänning fram emot en ny period i livet. Till våren väntar min man och jag vårt första barn och då har jag tänkt ta det lite lugnare. Eftersom jag har haft lite komplikationer med graviditeten kommer jag gå hem redan nu, säger Charlotte Andersson i ett pressmeddelande från Fastighetsägarna.

Styrelsen kommer att utse en tf VD i avvaktan på att rekryteringsprocessen blir klar.

– Vi beklagar att Charlotte har valt att sluta hos oss. Hon har på ett utmärkt sätt utvecklat verksamheten under sina år hos oss. Vi önskar henne alla lycka till. Nu återstår den grannlaga uppgiften för oss i styrelsen att hitta en ny vd, säger Lars-Erik Jansson, styrelseordförande.

Fastighetsägarna är en rikstäckande branschorganisation som består av fyra regioner varav Fastighetsägarna GFR är den största med drygt 5 000 fastighetsföretag inom Västra Götalands-, Värmlands-, Hallands-, Jönköpings, Kalmar- och västra Östergötlands län.

Fastighetsvärlden Idag 2015-10-30

MER stenafastigheter.se

Comments are closed