Content page
Bring expanderar hos Brostaden i Botkyrka | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bring expanderar hos Brostaden i Botkyrka

Utökar med 4.300 kvm. Brostaden har tecknat nytt åttaårigt hyresavtal om ca 10.859 kvm med Bring Citymail i fastigheten Saltmossen 3 i Eriksbergs industriområde, Botkyrka.

Bring Citymail kommer att öka sina lager- och kontorsytor med 4.333 kvm och Brostaden har påbörjat en ombyggnation av ytorna som beräknas vara färdigställda vid årsskiftet 2015/2016.

– Vi är nöjda med Brostaden som vår hyresvärd och anser att läget i Eriksberg lämpar sig bra för vår produktion. Därav har vi valt att istället för att hitta en ny lokal utöka den befintliga med hjälp utav Brostaden, säger Alexandra Elmgren, informationsansvarig på Bring Citymail.

– Vi är glada att samarbetet med Bring Citymail förlängs och fördjupas. Vi har under en längre tid noterat att intresset för Botkyrka och Eriksbergs industriområde ur ett logistikperspektiv ökat. Fler och fler företag vill etablera sig där, säger Anders Nilsson, VD på Brostaden.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed