Content page
28 500 av 30 000 kvm uthyrt – ska inte sälja | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

28 500 av 30 000 kvm uthyrt – ska inte sälja

Aspelin Ramm vill bygga ut Pedagogen med 12.000 kvm kontor. Aspelin Ramm Fastigheter fortsätter att fylla upp fastigheten Pedagogen Park i Fässberg i Mölndal. Efter att ha tecknat kontrakt med Xtranet och Vetec (totalt 500 kvm) är hela 28.500 av 30.000 kvm kontorslokaler uthyrda. Men Aspelin Ramm, som främst sysslar med fastighetsutveckling, har inga planer på att sälja Pedagogen. Den återstående ytan fördelas mellan fem lokaler där den största är på 640 kvm.

– Nej, vi resonerar annorlunda när det gäller Pedagogen. Vi planerar att behålla den som en förvaltningsfastighet under sju till tio år. Vi har kommande projekt i närheten som vi vill utveckla innan det kan bli aktuellt med försäljning, säger VD Lennart Karlsson till Fastighetsvärlden.

Bolaget arbetar tillsammans med Mölndals stad för att utveckla cirka 800 bostäder i det som ska bli stadsdelen Pedagogen Park. Aspelin Ramm skissar även på att uppföra 12.000 kvm kontor i anslutning till Pedagogen.

Aspelin Ramm har i beståndet fastigheter som bolaget varit ägare till under en längre tid, bland annat Clarion Hotel (fastigheten Åkern 17) vid Skanstull i Stockholm. Fastigheten färdigställdes för inflyttning i maj 2003.

Fastighetsvärlden Idag 2015-10-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed