Content page
Krögarna Ahlbom och Zhan storsatsar i Kista Galleria | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Krögarna Ahlbom och Zhan storsatsar i Kista Galleria

Hyr 1.000 kvm för ny restaurang. Krögarna Niklas Ahlbom och Michael Zhan storsatsar i Kista Galleria med en ny restaurang som vill ta plats som Kistas naturliga mötesplats. FnB Market får 400 sittplatser fördelade på 1.000 kvadratmeter, fyra matkoncept, barverksamhet och genomtänkt design.

Öppningen är planerad till slutet av november.

Den nya restaurangen FnB Market kommer att innehålla fyra olika matkoncept med fokus på grillat, franskt och asiatiskt. Konceptet är stort och brett för att locka många olika målgrupper. Kistas företag är en viktig målgrupp och man kommer att ha möjlighet att ta emot affärsgäster och stora grupper på kvällarna.

– Vi hoppas att FnB Market blir den givna mötesplatsen i Kista där man kan träffas för att äta lunch eller middag eller ta en glas på en after work, säger Niklas Ahlbom.

När Niklas Ahlbom och Michael Zhan planerade restaurangen utgick de från vad de själva uppskattar som matgäster.

– Vi tycker att mat ska vara en upplevelse för alla sinnen och därför är också miljön otroligt viktig. Vi vill att FnB Market ska erbjuda såväl skön miljö som god mat och snabb service, säger Michael Zhan.

Kista Galleria har idag 44 restauranger och caféer och är det köpcentrum i Stockholm som omsätter mest inom restaurang och kommersiell service.

Inför öppningen kommer Citycon att öppna upp fasaderna runt restaurangen och att sätta in stora glaspartier mot Kista torg och busstorget för att skapa en öppnare och trevligare miljö.

– De nya glaspartierna kommer att tillföra liv och rörelse till miljön utomhus och ge en helt annan känsla än idag. På sommaren kommer restaurangen att öppna glaspartierna mot Kista torg och ha en stor uteservering med ett hundratal sittplatser vilket kommer att göra miljön mer levande, säger Magnus Åkesson, regionchef på Citycon.

– Jag har aldrig varit mer förväntansfull inför en öppning, säger Michael Zhan.

Fastighetsvärlden Idag 2015-10-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed