Content page
Lantz ny kommunikationschef på Wihlborgs | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lantz ny kommunikationschef på Wihlborgs

Tar plats i koncernledningen. Wihlborgs anställer Margareta Lantz som kommunikationschef. Hon börjar sin anställning den 1 november och efterträder informationschef Iréne Johansson som går i pension efter årsskiftet. Lantz kommer även att ingå i Wihlborgs koncernledning.

Margareta Lantz har sedan 2005 varit kommunikationschef på Axis Communications i Lund. Tidigare har hon varit i liknande positioner på Tetra Pak och Alfa Laval.

– Det är med glädje vi välkomnar Margareta till Wihlborgs, säger Anders Jarl, VD för Wihlborgs Fastigheter. Vi passar samtidigt på att organisera om inom företaget och slår ihop informations- och marknadsavdelningarna till en kommunikationsavdelning som ansvarar för vår interna och externa kommunikation. Margareta har rätt bakgrund och erfarenhet och med sitt grundliga kunnande blir hon ett perfekt komplement till Wihlborgs.

Margareta Lantz:

– Det ska bli spännande att med kommunikation bidra till att ytterligare befästa Wihlborgs marknadsposition som det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Öresundsregionen. Öresundsregionen befinner sig i en expansiv fas där Wihlborgs med att förvärva, förädla och aktivt förvalta fastigheter långsiktigt och hållbart bidrar till att vidareutveckla regionen.

Fastighetsvärlden Idag 2015-10-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed