Content page
Hyresbostäder gör storaffär i Kristianstad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hyresbostäder gör storaffär i Kristianstad

Contentus avvecklar och fokuserar helt på Malmö och Ystad. För omkring 210 mkr förvärvar Hyresbostäder i Malmö ett kvarter intill Lilla Torg i centrala Kristianstads samt 2 nyare bostadshus ungefär en kilometer nordost om absoluta centrum i staden.
Totalt innehåller fastigheterna 86 lgh om 6 117 kvm samt butiker och gym om 2 664 kvm. Affären sker genom ett bolagsförvärv och säljare är Contentus som nu lämnar Kristianstad för att fokusera på Malmö och Ystad. Catella har varit säljrådgivare. Setterwalls var legal rådgivare till Contentus och Lindahls biträdde köparen. I affären ingår även byggrätt för 10 600 kvm bostäder på en separat fastighet intill de nybyggda bostadshusen.
Fastighetsvärlden Idag 2015-10-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed