Content page
Fabege säkrar 12.000 kvm med EVRY i Solna Business Park | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fabege säkrar 12.000 kvm med EVRY i Solna Business Park

Sökte lokaler i hela Stockholmsområdet. EVRY väljer att förnya sitt kontrakt med Fabege i fastigheten Sliparen 2 och har tecknat ett 12-årigt avtal om cirka 12.000 kvm. Det innebär att verksamheten blir kvar på samma adress som tidigare men att det svenska huvudkontoret byggs om för att matcha nya behov och krav på ett mer flexibelt arbetssätt.

Inför beslutet genomförde EVRY en omfattande extern sökprocess med hela Stockholm som potentiell etableringsort. Efter analyser och kartläggning av medarbetarnas hemadresser föll beslutet på Solna Business Park. Tenant & Partner har bistått EVRY i processen.

– Genom det nya avtalet med Fabege får EVRY ett nytt och attraktivt huvudkontor i Sverige. Vi kommer att få en modern arbetsplats som stärker vår identitet och värderingar. Med ett bra läge, och flexibla lösningar kommer vi att attrahera såväl kunder som medarbetare, på vår resa mot att bli Nordens ledande IT-företag, säger Eldar Valde, VP Facility Management, EVRY.

Solna Business Park är ett område som utvecklas och förändras. Under föregående år etablerade sig Pontus Frithiof i området med sin populära restaurang Pontus in the Park. I samband med öppnandet anlades Englundaparken och i november flyttar SBAB:s medarbetare från Östermalm till området.

– Vi är mycket glada över att EVRY kommer att fortsätta att vara en del av Solna Business Park. Kommunikationsläget, våra restauranger och den service som finns i området uppskattas av våra hyresgäster och det bästa beviset på det är att de väljer att stanna kvar, säger Susanna Elvsén, Marknadsområdeschef Fabege.

Fastighetsvärlden Idag 2015-10-12

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed