Content page
Savills: Låga volymer och litet utbud i Stockholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Savills: Låga volymer och litet utbud i Stockholm

Transaktionsvolymerna i Stockholmsregionen är relativt blygsamma sett som en andel av volymen och svarar endast för 41 procent av volymen, vilket är den lägsta noteringen de senaste tio åren. Trenden är liknande om man ser på fastighetssegment där kontor, som normalt sett dominerar, svarar för 21 procent av volymen hittills under året. Det visar en färsk rapport från Savills.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Savills: Låga volymer och litet utbud i Stockholm

Transaktionsvolymerna i Stockholmsregionen är relativt blygsamma sett som en andel av volymen och svarar endast för 41 procent av volymen, vilket är den lägsta noteringen de senaste tio åren. Trenden är liknande om man ser på fastighetssegment där kontor, som normalt sett dominerar, svarar för 21 procent av volymen hittills under året. Det visar en färsk rapport från Savills.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed