Content page
Maria Mannerholm ny VD för Micasa | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Maria Mannerholm ny VD för Micasa

Ersätter Patrik Emanuelsson. Maria Mannerholm har utsetts till verkställande direktör för Micasa Fastigheter i Stockholm. Hon ersätter Patrik Emanuelsson som nyligen tillträtt som VD för Locum.

– Den långa erfarenhet som Maria Mannerholm har från arbete i olika delar av stadens verksamheter kommer att utgöra en stor resurs för Micasa i det fortsatta arbetet med att tillhandahålla ett bra och tryggt boende till människor i behov av särskilt stöd, säger Clara Lindblom, äldre- och personalborgarråd i Stockholms stad och ordförande i Micasa Fastigheter.

Maria Mannerholm har varit stadsdelsdirektör i Stockholms stad sedan 2001 och kommer närmast från Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning. Innan dess har Maria Mannerholm haft olika tjänster inom flera delar av staden.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-25

MER stenafastigheter.se

Comments are closed