Content page
Ikano Bostad anställer Cecilia Önnevik som affärschef | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ikano Bostad anställer Cecilia Önnevik som affärschef

Lämnar Peab. Ikano Bostad växer och rekryterar Cecilia Önnevik som affärschef för den nya enheten Nya hyresbostäder.

På Ikano Bostad blir Önnevik affärschef för den nya enheten Nya hyresbostäder. Hon kommer senast från Peab där hon var regionchef för Hyresrätter och ansvarade för hyresrättsutvecklingen i Sverige.

– Ikano Bostad är ett växande företag så Cecilias ledarskap och kunskap om hyresrättsutveckling är välkommet, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. När det gäller den nya enheten Nya hyresbostäder så ser vi en stor potential i att kunna kombinera vår erfarenhet från nyproduktion med vår erfarenhet från förvaltning.

– Det kommer att hända mycket här, säger Cecilia Önnevik, affärschef Nya hyresbostäder på Ikano Bostad. Med start under hösten ska Nya hyresbostäder utökas och ett stort fokus blir att hitta bra lägen. Ikano vill bygga för att behålla fastigheterna för egen förvaltning och det skapar bra förutsättningar att vara långsiktiga. Det gillar jag.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Ikano Bostad anställer Cecilia Önnevik som affärschef

Lämnar Peab. Ikano Bostad växer och rekryterar Cecilia Önnevik som affärschef för den nya enheten Nya hyresbostäder.

På Ikano Bostad blir Önnevik affärschef för den nya enheten Nya hyresbostäder. Hon kommer senast från Peab där hon var regionchef för Hyresrätter och ansvarade för hyresrättsutvecklingen i Sverige.

– Ikano Bostad är ett växande företag så Cecilias ledarskap och kunskap om hyresrättsutveckling är välkommet, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. När det gäller den nya enheten Nya hyresbostäder så ser vi en stor potential i att kunna kombinera vår erfarenhet från nyproduktion med vår erfarenhet från förvaltning.

– Det kommer att hända mycket här, säger Cecilia Önnevik, affärschef Nya hyresbostäder på Ikano Bostad. Med start under hösten ska Nya hyresbostäder utökas och ett stort fokus blir att hitta bra lägen. Ikano vill bygga för att behålla fastigheterna för egen förvaltning och det skapar bra förutsättningar att vara långsiktiga. Det gillar jag.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed