Content page
Oscar om 65-miljonersbostaden: ”Bra intresse” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Oscar om 65-miljonersbostaden: ”Bra intresse”

Mer än hälften i första Norra Tornen sålda – Öppnar för byggstart. Fastighetsvärlden kan berätta att 98 av 178 lägenheter i Oscar Properties ena tvillingskrapa Norra Tornen är sålda.

Därmed är bolagets gräns för att starta ett projekt nått. Nu väntas grönt ljus för byggstart. Bolaget har redan fått bygglov som sedan överklagats under märkliga former, som FV berättat om tidigare. Bolaget hoppades på byggstart under hösten och målet är nu att komma igång i år.

Totalt har ännu endast 98 av lägenheterna erbjudits potentiella kunder. Den tredje försäljningsetappen har precis inletts.

Högst upp finns ett penthouse, på de två översta våningarna i den 125 meter höga skrapan, om totalt 282 kvadratmeter, läs en längre text här. Oscar Properties har satt ett pris på 65 miljoner för den lägenheten, motsvarande 230.000 kr/kvm.

– Den lägenheten är ännu inte såld. Vi har en handfull seriösa intressenter till den. Det är ett bra intresse, säger Magnus Andersson, COO vid Oscar Properties, till Fastighetsvärlden.

Den lägenheten har även nio balkonger och en takterrass om 150 kvadratmeter.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed