Content page
Subnova säljer 114 lägenheter till D Carnegie | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Subnova säljer 114 lägenheter till D Carnegie

Utökar i Norrköping. D. Carnegie & Co köper en fastighet i Hageby, Norrköping, genom bolagsaffär. Den uthyrbara ytan uppgår till 8.550 kvadratmeter. Säljare är Subnova AB som ägs av Greger Landstedt (96,5 % av aktierna) och Willy Landstedt (3,5 procent).

Fastigheten består av 114 lägenheter fördelat på två huskroppar. Parterna kommunicerar inte köpeskillingen men hyresvärdet i beståndet är 9,2 miljoner.

– Den köpta fastigheten är belägen i stadsdelen Hageby i Norrköping och ligger granne med vårt befintliga bestånd på orten. Något som innebär samordningsfördelar med bland annat en kostnadseffektiv förvaltning, säger Ulf Nilsson, VD för D. Carnegie & Co.

D. Carnegie & Co tillträder fastigheterna 1 november 2015.

Subnovakoncernen ägde  och förvaltade inför affären cirka 700 lägenheter plus kommersiella lokaler (bland annat ett köpcentra i Mjölby). Total uthyrningsbar yta uppgick till ca 60.000 kvm. Subnova AB bildades i 1995 och förvärvade inledningsvis 3 fastigheter i Norrköping. Under tiden 2000- 2008 förvärvades fastigheter i Mjölby och Skänninge av Benfico Fastigheter AB samt Pagoden AB. Ett större fastighetsförvärv gjordes även från Egirs Fastigheter AB i Mjölby.

Under 2013 skedde två större händelse med förvärv i centrala Norrköping samt även ett förvärv av Rikshem på ca 350 radhus i Norra Atrium i Norrköping.

FV Idag 2015-09-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Subnova säljer 114 lägenheter till D Carnegie

Utökar i Norrköping. D. Carnegie & Co köper en fastighet i Hageby, Norrköping, genom bolagsaffär. Den uthyrbara ytan uppgår till 8.550 kvadratmeter. Säljare är Subnova AB som ägs av Greger Landstedt (96,5 % av aktierna) och Willy Landstedt (3,5 procent).

Fastigheten består av 114 lägenheter fördelat på två huskroppar. Parterna kommunicerar inte köpeskillingen men hyresvärdet i beståndet är 9,2 miljoner.

– Den köpta fastigheten är belägen i stadsdelen Hageby i Norrköping och ligger granne med vårt befintliga bestånd på orten. Något som innebär samordningsfördelar med bland annat en kostnadseffektiv förvaltning, säger Ulf Nilsson, VD för D. Carnegie & Co.

D. Carnegie & Co tillträder fastigheterna 1 november 2015.

Subnovakoncernen ägde  och förvaltade inför affären cirka 700 lägenheter plus kommersiella lokaler (bland annat ett köpcentra i Mjölby). Total uthyrningsbar yta uppgick till ca 60.000 kvm. Subnova AB bildades i 1995 och förvärvade inledningsvis 3 fastigheter i Norrköping. Under tiden 2000- 2008 förvärvades fastigheter i Mjölby och Skänninge av Benfico Fastigheter AB samt Pagoden AB. Ett större fastighetsförvärv gjordes även från Egirs Fastigheter AB i Mjölby.

Under 2013 skedde två större händelse med förvärv i centrala Norrköping samt även ett förvärv av Rikshem på ca 350 radhus i Norra Atrium i Norrköping.

FV Idag 2015-09-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed