Content page
Aberdeen hyr ut 3700 kvm i Tobaksfabriken – nu fullt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Aberdeen hyr ut 3700 kvm i Tobaksfabriken – nu fullt

Tecknat tre kontrakt. Aberdeen har hyrt ut sammanlagt cirka 3.700 kvm i Tobaksfabriken på Maria Skolgata på Södermalm i Stockholm. På kort tid har tre kontorshyresavtal tecknats med H&M, Nepa och Cedervalls arkitekter.

Fastigheten är därmed fullt uthyrd.

– Tobaksfabriken har unika kvaliteter som attraherar profilstarka kreativa företag och efterfrågan har varit rekordstark. Bra lokaler med karaktär i det utmärkta kommunikationsläget på Södermalm, med både tunnelbana och Stockholms Södra inom promenadavstånd, har varit mycket eftertraktat, säger Erik Skalin, uthyrningschef på Aberdeen Asset Management.

H&M och Nepa är nya hyresgäster i fastigheten, medan Cedervalls arkitekter utökar sitt kontor och växer in i en tidigare vakant yta.

Tobaksfabriken ligger på fastigheten Tobaksmonopolet 2 som ägs av Aberdeens Pan-Nordiska fastighetsfond.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed