Content page
Cushman & Wakefield värvar två i väst från Newsec | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Cushman & Wakefield värvar två i väst från Newsec

Anställer transaktionsduon Joel Sandwall och Henrik Fahlén till Göteborgskontoret. Cushman & Wakefield har anställt Joel Sandwall och Henrik Fahlén till Capital Markets på Cushman & Wakefields kontor i Göteborg. Transaktionsduon kommer närmast från Newsec Investment X AB.

Båda har båda en stark förankring i västra/södra Sverige och i Göteborgsregionen samt gedigen transaktionserfarenhet. Joel Sandwall hade senast en roll som vice VD för Newsec Investment X AB och har magisterexamen i industriell & finansiell ekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

Henrik Fahlén var närmast Senior Manager och ansvarig för koordineringen av verksamheten på Newsec Investments kontor i Göteborg och Malmö.

Båda har över tio års erfarenhet av transaktionsrådgivning och har varit inblandade i en stor del av de transaktioner som skett i regionen.

– Vi är ett sammansvetsat team som funnits i marknaden länge och som jobbar bra ihop. Då är det extra roligt att komma till ett bolag där det just nu sker så mycket positivt, säger Joel Sandwall, Director på Cushman & Wakefield i Göteborg.

Agneta Jacobsson, VD vid Cushman & Wakefield i Sverige och Norden:

– Det händer mycket på nya Cushman & Wakefield och den förstärkning vi nu gör ligger helt rätt i tiden, inte minst då investeraraktiviteten i regionen förväntas fortsätta att vara stark. Vi kommer att följa upp satsningen med ytterligare rekryteringar och tillsammans med de större affärer vi nu gör kommer vi att märkas mycket i regionen framöver.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-22 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Cushman & Wakefield värvar två i väst från Newsec

Anställer transaktionsduon Joel Sandwall och Henrik Fahlén till Göteborgskontoret. Cushman & Wakefield har anställt Joel Sandwall och Henrik Fahlén till Capital Markets på Cushman & Wakefields kontor i Göteborg. Transaktionsduon kommer närmast från Newsec Investment X AB.

Båda har båda en stark förankring i västra/södra Sverige och i Göteborgsregionen samt gedigen transaktionserfarenhet. Joel Sandwall hade senast en roll som vice VD för Newsec Investment X AB och har magisterexamen i industriell & finansiell ekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

Henrik Fahlén var närmast Senior Manager och ansvarig för koordineringen av verksamheten på Newsec Investments kontor i Göteborg och Malmö.

Båda har över tio års erfarenhet av transaktionsrådgivning och har varit inblandade i en stor del av de transaktioner som skett i regionen.

– Vi är ett sammansvetsat team som funnits i marknaden länge och som jobbar bra ihop. Då är det extra roligt att komma till ett bolag där det just nu sker så mycket positivt, säger Joel Sandwall, Director på Cushman & Wakefield i Göteborg.

Agneta Jacobsson, VD vid Cushman & Wakefield i Sverige och Norden:

– Det händer mycket på nya Cushman & Wakefield och den förstärkning vi nu gör ligger helt rätt i tiden, inte minst då investeraraktiviteten i regionen förväntas fortsätta att vara stark. Vi kommer att följa upp satsningen med ytterligare rekryteringar och tillsammans med de större affärer vi nu gör kommer vi att märkas mycket i regionen framöver.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-22 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed