Content page
Lulebo förbereder nästa försäljning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lulebo förbereder nästa försäljning

Fastigheter med 1.400 lägenheter erbjuds marknaden. Till följd av de ägardirektiven från Luleå kommun ska Lulebo sälja ytterligare fastigheter med cira 1.400 lägenheter. Lulebo kommer därmed att minska sitt bostadsbestånd till 45-55 procent av det totala beståndet av hyreslägenheter i Luleå.
Fastigheterna som erbjuds till försäljning ligger på Hertsön, Örnäset, Porsön, Gammelstad, Björkskatan, Råneå, Bergnäset och i centrum. Försäljningsprocessen beräknas vara avslutad första kvartalet 2016.
Fastighetsvärlden Idag 2015-09-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Lulebo förbereder nästa försäljning

Fastigheter med 1.400 lägenheter erbjuds marknaden. Till följd av de ägardirektiven från Luleå kommun ska Lulebo sälja ytterligare fastigheter med cira 1.400 lägenheter. Lulebo kommer därmed att minska sitt bostadsbestånd till 45-55 procent av det totala beståndet av hyreslägenheter i Luleå.
Fastigheterna som erbjuds till försäljning ligger på Hertsön, Örnäset, Porsön, Gammelstad, Björkskatan, Råneå, Bergnäset och i centrum. Försäljningsprocessen beräknas vara avslutad första kvartalet 2016.
Fastighetsvärlden Idag 2015-09-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed