Content page
Stora framgångar för Riksbyggen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stora framgångar för Riksbyggen

Mer än fördubblade försäljningen av bostadsrätter. Riksbyggen mer än fördubblade försäljningen av bostadsrätter under första halvåret till 1.114 lägenheter. Under samma period förra året såldes 447 lägenheter.

– Under de kommande åren räknar vi med att fördubbla vårt byggande av både bostadsrätter och hyresrätter, säger Riksbyggens VD Leif Linde.

Riksbyggen har i dagsläget startat, eller har långt framskridna planer på att starta, produktion av bostäder i cirka 40 kommuner runt om i landet. I juni blev det klart att några av Riksbyggens storägare – Byggnads, Kommunal, Folksam och KF – investerar 125 miljoner kronor i Riksbyggen i form av nya andelar för att bidra till en ökad produktion av nya lägenheter.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed