Content page
Redito värvar från Newsec | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Redito värvar från Newsec

Redito har under året gjort ytterligare fastighetsinvesteringar i både Sverige och Finland. För att förstärka organisationen har därför Emil Natanaelsson och Daniel Tabermann anställts som asset managers.

Natanaelsson, som närmast kommer från AXA, är placerad i Stockholm och kommer arbeta med den svenska portföljen och Tabermann, som närmast kommer från Newsec, är placerad i Helsingfors och kommer ta hand om delar av fastighetsbeståndet i Finland.

– Vår verksamhet har vuxit rejält under året och jag räknar med att detta fortsätter under överskådlig tid. Vi behöver därför förstärka organisationen och är mycket glada att Emil och Daniel valt att arbeta hos oss, säger Jan Björk, VD på Redito.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Redito värvar från Newsec

Redito har under året gjort ytterligare fastighetsinvesteringar i både Sverige och Finland. För att förstärka organisationen har därför Emil Natanaelsson och Daniel Tabermann anställts som asset managers.

Natanaelsson, som närmast kommer från AXA, är placerad i Stockholm och kommer arbeta med den svenska portföljen och Tabermann, som närmast kommer från Newsec, är placerad i Helsingfors och kommer ta hand om delar av fastighetsbeståndet i Finland.

– Vår verksamhet har vuxit rejält under året och jag räknar med att detta fortsätter under överskådlig tid. Vi behöver därför förstärka organisationen och är mycket glada att Emil och Daniel valt att arbeta hos oss, säger Jan Björk, VD på Redito.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed