Content page
Tung framtidstrio talar på årets Köpcentrum-dag | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tung framtidstrio talar på årets Köpcentrum-dag

Tesla, Spotify och Klarna på scen om handelns utveckling den 22 oktober. Nu är programmet klart för Köpcentrum & Butiker 2015, årets stora seminarium där handlare och fastighetsaktörer möts. Evenemanget går av stapeln den 22 oktober på Grand Hôtel i Stockholm och följs liksom tidigare år av en galakväll med utdelning av NCSC Sweden Awards, med bl a pris för Bästa Svenska Köpcentrum.

Temat i år är innovationer och trender som utvecklar handeln och bland talarna finns Teslas nordiska försäljningsdirektör och VD:n för Spotify for Business. Dessutom talar Klarnas Nordenchef Anna Borg om hur framtidens vägar till konsumenterna kommer att se ut.

Konsumentforskaren Sofia Ulver spanar också framåt och ger sin syn på hur hållbarhetstrenden och den nya delningsekonomin kommer att påverka konsumenterna och vi får också höra vilka handelslägen som väntas vinna kampen om kunderna och var någonstans handlarna själva helst vill växa.

Bland de många talarna under dagen finns även Wilner Anderson, VD för nya Agora som är en stor ägare av handelsfastigheter, Therese Rattik, VD för Areim som bl a köpt gallerian Hansa i Malmö och Wilhelm Vintilescu, VD för snabbväxande restaurangkedjan O’Learys.

Under dagen tar vi också pulsen på hur världsekonomin kan påverka konsumtionen, vad som ligger bakom det stora intresset från internationella varumärken att etablera sig i Sverige och hur strukturen och ägandet är på väg att förändras för butiker och handelsfastigheter.

Dagen är årets största mötesplats för handeln och fastighetsbranschen och har varit fullsatt hela nio år i rad. Läs mer om programmet och säkra din plats här.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed